x

Comeback: X Factor-Martin er stærkt tilbage

Comeback: X Factor-Martin er stærkt tilbage

Det var til publikums rungende bifald, at Martin Hedegaard, kendt fra X Factor i 2008, vendte tilbage til scenen som Saveus til P3 Guld i går. Singlen "Levitate Me" er ude nu, og du kan høre den her forneden samt gense det store comeback i DRs Koncertsal. 

"Levitate Me" løfter lytteren gennem et mix af hårdtslående elektroniske programmeringer, poppede singer-songwriter passager, ekvilibristiske synthfigurer og tung, nærmest religiøs gospelstemning. Nummeret bindes sammen af Martins vokal og en tekst, der handler om ønsket om at forstå noget, der er større end en selv.

"Jeg er vild med de universer, som ofte er grå, klaustrofobiske og dommedagsagtige, og hvor det altid handler om at komme væk og undslippe den verden – et billede, der fascinerer mig. Den energi, der ligger i at ville forstå det mørke og triste og længslen mod at blive løftet op imod noget åbenbarende, lyst og bedre er enormt stærk," lyder det fra Martin Hedegaard, som selv har skrevet og produceret "Levitate Me".

Saveus er Martin Hedegaard, som de flest danskere stiftede bekendtskab med, da han som 15-årig vandt X Factor tilbage i 2008. Efter X Factor-oplevelsen fortsatte Martin Hedegaard sin egen musikalske rejse, og har siden 2013, med base i København, udviklet sig som sangskriver, producer og sanger under navnet Saveus.

Han udgav i 2008 albummet "Show the World" under navnet Martin. Det modtog fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Sohail Hassan. Han skrev: "Knægten har helt sikkert kæmpe potentiale."

Her "Levitate Me" i Spotify her og gense Saveus optræden fra i går:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA