x

Justin Bieber til Danmark

Justin Bieber til Danmark

Som del af sin "Purpose World Tour" vender Justin Bieber tilbage til Danmark 2. oktober. Telia Parken danner ramme om superstjernens første koncert i Danmark i mere end tre år. 

København er udvalgt som en af de europæiske byer, der rammes af turnéen, som skydes i gang i Berlin i midten af september. 

Biebers seneste album "Purpose", der udkom fredag den 13. november, har sat nye rekorder, herunder 17 sange på Billboards Hot 100 i samme uge – mere end The Beatles og Drake – samt en ny global Spotify-rekord på 200 millioner album-streams i første uge.

Justin Bieber gav senest dansk koncert i Parken i april 2013. Her uddelte GAFFAs anmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr fire ud af seks stjerner og skrev blandt andet: 

"Og tilbage står så det samlede indtryk af koncerten. På den ene side var det i virkeligheden i den sløjere ende med ventetid, mudret lyd og underlige video-pauser. En artist, der hellere vil tale til publikum gennem videoer end live, og en sætliste, der er lidt skævt sammensat. På den anden side var der omkring 40.000 mennesker, der holdt en kæmpe Bieber-fest med deres med-beliebers, og et hold af musikere, dansere og sangere, der var supertjekkede og professionelle. Og sidst, men ikke mindst en hovedperson, der rent faktisk har noget at byde på." Læs hele anmeldelsen her.

Justin Biebers seneste album "Purpose" fik til gengæld kun tre ud af seks stjerner af en anden GAFFA-anmelder, Ida Borchersen Hansen. Hun skriver blandt andet: "Albummet har en tendens til at blive kedeligt i længden. Mange af numrene mangler opbygning og dermed udvikling. Bieber går nye veje og rammer et bredere publikum. Han skal bare være skarpere musikalsk." Læs hele anmeldelsen her.

Sidst Justin Bieber var i Skandinavien, var i oktober, hvor han optrådte til en intimkoncert i Oslo. Her sang han dog kun ét nummer, inden han udvandrede i vrede. Læs mere om den dramatiske episode her.

TELIA PARKEN, KØBENHAVN, 2. OKTOBER

BILLETSALGET STARTER: TORSDAG D. 17. DECEMBER KL. 10.00

BILLETPRISER FRA: 465,- + gebyr

BILLETSALG: Billetlugen.dk

Varm op med Justin Biebers seneste musikvideo, "I'll Show You":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA