x

Ny single: Mads Langer udgiver rendyrket pop-basker

Ny single: Mads Langer udgiver rendyrket pop-basker

Mads Langer slutter 2015 med at udgive en splinterny single fra sit kommende album. Du kan høre den rendyrkede pop-basker "3AM" her forneden. 

Det er utvivlsomt Langer fra hans mest poppede side, der er repræsenteret på singlen, og mon ikke også, at den skal få rigeligt med airplay i det nye år. Sony Music har lagt et lille videoklip op, hvor Langer fortæller om singlen.  Her tager han os med ind i "maskinrummet" af, hvordan "3AM" er blevet til. "Det startede med, at jeg sad og improviserede," fortæller Langer. "Det gør jeg meget, når jeg skriver sange. Så sidder jeg og improviserer, og så springer der nogle gange melodier ud af det."

Mads Langer var sidst aktuel med album under eget navn i 2013. Her udgav han "In These Waters". GAFFAs musikanmelder Jan Opstrup Poulsen konkluderede: "Mads Langer er på mange måder lyden af den lettere fortabte dreng, som man kun ønsker at knuselske." Du kan læse hans anmeldelse her.

Sidste år slog han sig sammen med Tim Christensen, og sammen udgav de ep'en "Side Effects", som høstede fire stjerner af GAFFAs Michael José Gonzalez. "Langer og Christensen klæder hinanden godt vokalt, og de formår tydeligvis at skrue en ørehænger af en pop-rock-basker sammen. Ikke at det burde overraske nogen," skrev han.

Næste års turné er allerede annonceret, og du kan læse mere om den her.

Du kan se Mads Langer fortælle om "3AM" her - og høre den forneden:

 

Glædelig jul alle sammen! Håber i fik hvad i ønskede jer i år? :)Ellers kan vi trøste med, at Mads Langer har sørget for en ekstra god julegave til jer alle sammen. I dag udgiver han nemlig sin nye single, '3 AM'!!Hør hvad han har at sige om den i videoen, og find sangen her: https://sonymusic.lnk.to/MadsLanger-3AM

Opslået af Sony Music Denmark på 28. december 2015
Hør "3AM" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA