x

Milliard-MØ

Milliard-MØ

Odenseanske Karen Marie Ørsted, eller MØ om man vil, skød i sandhed papegøjen, da hun sidste år sagde ja til at lave "Lean On" sammen med Major Lazer og DJ Snake. Sangen har været streamet konstant på YouTube, siden musikvideoen udkom 22. marts sidste år, og nu når nummeret endnu en imponerende milepæl, da det runder en milliard visninger på videotjenesten.

Det har været praktisk talt umuligt ikke at lægge øre til "Lean On", og derfor er det heller ikke første gang, hittet har lavet vilde præstationer. Sangen er således den mest streamede på Spotify nogensinde, ligesom den i 2015 var det nummer, vi danskere så mest på YouTube og lyttede mest til på Spotify. Det var ligeledes den tredjemest sete musikvideo på YouTube i 2015 på verdensplan.

Derudover er det vist ikke forkert at sige, at "Lean On" har været stærkt medvirkende til, at MØ nu er et internationalt topnavn, der vækker genkendelse verden over. Så kendt er hun blevet, at hun sidste år fik lov til at optræde til uddelingen af Nobels Fredspris, hvor hun også optrådte med "Lean On". Major Lazer, DJ Snake og MØ modtog ligeledes en GAFFA-pris for årets udenlandske hit for nummeret. Vi tør også godt proklamere, at det er det nummer med dansk bidrag, der har det højeste antal streaminger nogensinde - desværre, Lars Ulrich.

Skulle du have lyst til at se eller formodentlig gense "Lean On", så er muligheden her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA