x

Nyt track: Kanye West slipper nyt løs

Nyt track: Kanye West slipper nyt løs

Kanye West har delt et nyt nummer og givet en bid af et andet, som del af hans genoplivede musik-koncept "G.O.O.D Fridays". Det skriver NME. Du kan høre "Real Friends" og en bid af Kendrick Lamar-samarabejdet "No More Parties In LA" her forneden.

Op mod udgivelsen af "My Beautiful Dark Twisted Fantasy" i 2010 delte West hver uge nye sange under samme navn - altså, "G.O.O.D Fridays". I nu slettede tweets af West fortalte han, at "Real Friends" er selvproduceret og til dels bruger "et sample af Frank Dukes og Boi-Ida." "No More Parties In LA" er produceret af Madlib og inkluderer en sample fra Ghostface Killahs "Mighty Healthy", som West tidligere har brugt på "New God Flow".

I marts 2015 offentliggjorde West, at hans kommende album, "SWISH", var under opsejling. En fast udgivelsesdato for rapperens syvende album er det dog ikke blevet til, men man kunne godt mistænke, at den er lige om hjørnet nu. West har frabedt sig nogen opmærksomhed, indtil albummet er ude. På Twitter har han skrevet: "Ikke for at fornærme nogen ... Jeg beder alle sammen om LAD VÆRE MED AT SPØRGE MIG OM NOGET SOM HELST FØR EFTER JEG ER FÆRDIG MED MIT ALBUM."

Opmærksomhed slipper han nok ikke helt for efter sin audition i amerikansk American Idol. Her kastede han sig ud i sit eget hit "Gold Digger". Læs mere her.

Hør "Real Friends" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA