x

Kom til koncert og musikvideooptagelse med Kenton Slash Demon

Kom til koncert og musikvideooptagelse med Kenton Slash Demon

Den 28. januar kan du være med til indspilningen af musikvideoen til Kenton Slash Demons kommende næste single. Det foregår i Nikolaj Kunstnhal i København. Der er et meget begrænset antal billetter i til salg på Billetnet.dk. Billetter koster 40 kroner + gebyr.

Københavnerduoen har slået sig sammen med Dark Matters, der står for den sanselige side af produktionen. Projektet præsenteres af kulturlaboratoriet Prxjects. Publikums sanser både begrænses og udvides til lyden af en cirka 45 minutter lang live-improvisation af Kenton Slash Demon. 

Lasse Andersen fra Dark Matters uddyber: "Vi tror på, at jo stærkere en stemning står i nuet i et fysisk rum, desto mere kraftfuld vil videoformatet også fremstå. Derfor har vi sat alt ind på at lade både omgivelser og publikum i Nikolaj Kunsthal smelte sammen med Kenton Slash Demons live-improvisation og på den måde lade alt indgå i en samlet performance."

Silas Moldenhawer fra Kenton Slash Demon fortsætter: "Det her sker kun én gang. Vi spiller et improviseret sæt, hvor alt er op til, hvordan stemningen, maskinerne og publikum påvirker os i øjeblikket."

Dark Matters & Kenton Slash Demons samarbejde går fem år tilbage og har allerede resulteret i en række imponerende og roste musikvideoer og koncertvisuals. Lasse Andersen fortæller: "At arbejde sammen over så lang en periode gør det muligt for at udvikle og raffinere det visuelle udtryk, vi sammen har opbygget, hvor bandets digitale lyd visualiseres på forskellige mere eller mindre analoge måder."

Prxjects er et kulturlaboratorium skabt af Mercedes-Benz for at give danske kunstnere mulighed for at lave ambitiøse eksperimenter drevet af kunstneriske visioner frem for jagten på det næste hit.

Kenton Slash Demon, bestående af Jonas Kenton og Silas Modelhawer, som begge er medlem af When Saints Go Machine, udgav i september 2015 ep'en "Harpe/Syko". Se musikvideoen til singlen "Harpe" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA