x

NorthSide-aktuelle Wilco klar med nyt album i år

NorthSide-aktuelle Wilco klar med nyt album i år

For Wilco-fans var der lang ventetid mellem "The Whole Love" fra 2011 og sidste års overraskelses-udgivelse "Star Wars". Så længe skal vi ikke vente igen, afslører Jeff Tweedy nu i et interview med engelske The Guardian.

I et interview med avisen, hvor Tweedy lader sin mening komme til udtryk om, hvor forfærdelig den amerikanske forretningsmand Donald Trump er, er der én linje, der pludselig står ud. Nemlig en god nyhed. "Wilco har et nyt album klar til i år," fortæller Tweedy.

Flere detaljer afslører han ikke, men hvis albummet er af samme kvalitet som "Star Wars", kan fans vist godt begynde at glæde sig. Albummet, der var gratis at downloade, modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: "Fra glammet rock'n'roll over country med det typiske melankolske snert til sonisk mærkelighed og fordybelse tager Chicago-sekstetten os med på rejse fra mulden op i stratosfæren og længere endnu." 

Jeff Tweedy fortalte sidste år, at han også er begyndt at skrive på sin biografi. Den kommer både til at handle om historier fra hans privatliv og fra hans professionelle karriere med forskellige musikalske samarbejder. Tweedy udtaler selv om projektet:

"Jeg har historier at fortælle, og jeg vil gerne have, at denne bog bliver en kombination af historier om mine oplevelser, og måske et vindue ind i en persons kreative proces, men også noget af det, jeg har set ved at arbejde sammen med andre kunstnere i mine nuværende og tidligere bands, i studiet, på turné, i min kælder sammen med mine sønner og mere".

Wilco kan fanges live på årets NorthSide Festival. Billetter er i salg og kan skaffes via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA