Nyhed

De bliver store i 2016: Vega inviterer til New Crush II

Det københavnske spillested er klar med fem nye internationale navne, som spillestedet står et gennembrud i år

Vega – nærmere bestemt Lille Vega – er klar til endnu en gang at introducere en række nye navne, som spillestedet spår et gennembrud inden for den internationale musikscene.

Vegas New Crush Vol. II finder sted torsdag den 26. maj og er arrangeret i samarbejde med Beatbox Entertainment. Som navnet antyder, er det andet år eventet afholdes. Læs GAFFAs anmeldelse af Vegas New Crush I

I år er de fem kunstnere, som Vega spår kommer til at dominere koncertplakater og festivalscener følgende: Astronautalis, Fickle Friend, Alex Flovent, All Tvvins og Albin Lee Meldau.


Billetsalget er begyndt i dag via vega.dk, og en billet kan mod betaling af 120kr., blive din.

Læs her om de fem lovende navne:

Astronautalis


Den amerikanske rapper, som har skabt sig et omdømme i det amerikanske undergrunds-rapmiljø under navnet Astronautalis, er blandt aftenens optrædende. Ifølge Vega kan den genre-eksperimenterende rapper bedst beskrives som en "yngre udgave af Beck, der er faldet i hiphop-gryden som lille". Find ud af, hvad det betyder her:

Fickle Friends


Den britiske indiepop-kvartet Fickle Friends har allerede i hjemlandet skabt sig et navn og været flittigt booket på diverse festivaler. Bandet arbejder i skrivende stund på deres debutalbum, men har allerede udgivet solbeskinnede sange på deres ep "Velvet" fra 2015, med numre som "Swin" og "Say No More", som byder på velklingende vokalharmonier og guitarriffs.

Alex Flovent


Islandske Alex Flovent har vundet fans og kritikere over med sine elegante indiefolk-numre. Flovents single "Beach" var da også en del af den populære vampyr-tv-serie "The Vampire Diaries", hvilket gav sangeren en plads på festivalen EuroSonic i Groningen, Holland. Lyt til Flovents delikate guitar og stemme her:

All Tvvins


Den irske indie-electro-duo All Tvvins bestående af Conor Adams og Lar Kaye har allerede indtaget en solid plads på samtlige irske hitlister med deres singler, senest med nummeret "Unbelievable". Den troværdige duo arbejder lige nu på deres første plade, der deler producere med navne som Kasabian, London Grammar og Arcade Fire.

Albin Lee Meldau


Den svenske sanger Albin Lee Meldau har det seneste års tid lavet musik under eget navn, men har førhen brugt sin heftige soul-stemme som forsanger i bandet The Magnolia. Melduas sange er beviset for den brede musikalske opdragelse, der findes i hjemlandet, og sangerens soul- og americana-inspirerede numre har sikret ham en optræden på The Great Escape-festivalen. Hør her Meldaus fabelagtige vokal i The Magnolias "Stay Up Late":

ANNONCE