x

Derfor har Janet Jackson udsat turné

Derfor har Janet Jackson udsat turné

Janet Jackson valgte tidligere i år at udsætte sin verdensturné "Unbreakable", og nu har hun begrundet udsættelsen med en noget kryptisk udtalelse om et "pludseligt skift" i hendes familieplaner. Den noget utydelige udtalelse har sat gang i rygtebørsen om en mulig graviditet hos den 49-årige og barnløse sangerinde.

"Vi er i anden del af touren, og der er faktisk sket et pludseligt skift", udtaler Janet Jackson i en video på sin Twitter-profil. Hun uddyber: "Min mand og jeg er ved at planlægge vores familie, så jeg bliver nødt til at udsætte turnéen. Jeg håber at I vil forstå, at det er vigtigt, at jeg gør dette nu. Jeg bliver nødt til at hvile mig, har lægerne sagt".

Janet Jackson, der ikke har nogen børn, gjorde det ikke klart, hvorvidt udsættelsen skyldes, at hun er gravid, planlægger at blive gravid eller pønser på en adoption, men eftersom lægerne har bedt hende hvile sig, er det nærliggende at tro på det første.

I så fald ville det være noget af en trussel mod hendes "Unbreakable"-tour, der startede tilbage i august 2015, og først slutter med koncerten i Cleveland, Ohio den 28. august. Turnéen skulle også have bragt Jackson til Forum 30. april, men koncerten blev udskudt på ubestemt tid, og billetkøbere fik deres penge tilbage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA