Nyhed

COMEBACK: Janet Jackson varsler ny musik - og stor turné

Efter syv års albumpause er der angiveligt nyt på vej

For et par måneder siden kunne Janet Jacksons nyklassiker The Velvet Rope - inklusive hittet "Together Again" - fejre 25 års jubilæum. Og netop "Together Again" er da også den passende overskrift for den kommende USA-turné, som popikonet annoncerede i sidste uge.

Turnéen er Jacksons første siden en kort jubilæumsturné for 1989-albummet Janet Jackson's Rhythm Nation 1814 i 2019. Den besøger en lang række amerikanske byer i foråret 2023, mens der desværre ikke annonceret nogen europæiske koncerter på nuværende tidspunkt.

Og ikke nok med, at den i dag 56-årige sanger er klar til at gøre livecomeback i det nye år. I et nyt interview med Today afslører Jackson, at der også er ny musik på vej. På spørgsmålet om, hvorvidt der vil være nyt materiale med på den forestående turné, svarede Jackson således:


"Ja, det vil der. Mange af mine fans har spurgt: 'Hvor bliver den nye musik af?' Hvornår får vi ny musik fra dig?' Så jo, der kommer ny musik," lød det fra Jackson, som samtidig gav udtryk for spændt forventning til turnéen:

"Jeg har det fantastisk. Vi er alle meget spændte. Det bliver sjovt med Ludacris som special guest. I ved, jeg har aldrig været på tour med ham før, så jeg tænkte, det kunne være sjovt." 

Det er syv år siden, Jackson sidst var albumaktuel. Det var i 2015, da hun udgav albummet Unbreakable. Siden har hun været centrum for en autoriseret dokumentarfilm i fire afsnit, som havde premiere i 2020. 


I Today blev Jackson også spurgt, om hun har ændret sig over de seneste fem-syv år, hvortil hun svarede:

"Selvfølgelig - vi udvikler og forandrer os. Det har altid været spændende for mig. Hver gang, jeg har ændret mit look eller min stil, har det i høj grad handler om kedsomhed. Så jo, vi forandrer os - og det har jeg helt sikkert også gjort."

LÆS OGSÅ: Janet Jackson: København, Falkoner Salen


ANNONCE