x

Guide: Her er weekendens bedste fester

Guide: Her er weekendens bedste fester

GAFFA sætter fokus på den elektroniske musik og det sprudlende festmiljø med en fast ugentlig guide til, hvor man finder de bedste fester, de mest interessante dj's og de livligste dansegulve. Følg med her!

 

Start weekenden hos Jolene

MANNA er det faste torsdagsarrangement hos Jolene i Kødbyen, og findes der en bedre måde at starte weekenden på, end med elektronikken i den tunge ende? Der sættes gang i systemet med de grumme rytmer fra Monodub & Lydidyl, der sammen med Paxton Fettel fyrer op back-to-back lydsessions.

Hvad: MANNA & Paxton Fettel – Monodub + Lydidyl

Hvor: Jolene, Flæsketorvet 81-85, Kbh. V Hvornår: 14. april fra kl. 20.00

Hvordan: Facebook-event

 

Fødselsdagsfesten fra Berlin

Fredag på Culture Box i København er en helt særlig dag, når berlinerklubben Tresor hyldes på den prominente natklub. Da Tresor i 1991 åbnede på Potsdamer Platz, var der nok få, der midt i genetableringen af den tyske forbundsrepublik havde forventet en stadig eksistens 25 år senere. Der er derfor inviteret fornemme gæster, som alle har sat et særligt præg på scenen, blandt andet udgjort af Sleeparchive og DJ Deep.

Hvad: Tresor 25 Anniversary

Hvor: Culture Box, Kronprinsessegade 54, Kbh. K

Hvornår: 15. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Kanonklubben indtager Vega

Der er house natten lang, når Vega for tredje gang fyrer op for Kanonklubben, der præsenterer nogle af de fedeste dj's på den danske scene. Værten af William Hass og aftenens line-up udgøres blandt andre af Tim Driver B2B Alex Index og Nobles – det bliver vildt!

Hvad: Kanonklubben #3

Hvor: Vega Klub, Enghavevej 40, Kbh. V

Hvornår: 15. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Hey, funk you man!

Vores allesammens dagligstuedansegulv er igen klar med et lækkert koncept, hvor funken er i fokus. DJ Alfenheim og resten af HeadQuarters fyrer lørdag op for funkmaskinen og skyder lækre rytmer af sted fra lydsystemet.

Hvad: Funk You

Hvor: HeadQuarters, Valdemarsgade 1, Aarhus C

Hvornår: 16. april fra kl. 19.00

Hvordan: Facebook-event

 

Ingen stress!

Lørdag tændes der op for et lækkert arrangement på Bakken i Kødbyen, når de sprøde tyske rytmer invitereres indenfor, og den filosofiske berlinerslang udgør aftenens dansementalitet. Kene Angst er navnet, Berliner-slang, der på dansk oversættes til "ingen stress", og hvor er det dog et passende udtryk at tage med i byen. Konceptet præsenteres af den nye Kbh-bosatte Joel Alter, der samtidig vil sørge for et soundtrack af house, sprød disco og soul.

Hvad: Kene Angst

Hvor: Bakken, Flæsketorvet 19-21, Kbh. V

Hvornår: 16. april fra kl. 21.00

Hvordan: Facebook-event

 

Amerikansk rap på Rust

Natklubben Rust på Nørrebro har lørdag inviteret et fornemt navn fra den amerikanske urban-scene, når Asher Roth lidt i midnat træder indenfor. Roth har allerede oplevet en del succes, blandt andet med adskillige hitlisteplaceringer, award-nomineringer og turnéplaner med blandt andre Kid Kudi. I år har han stablet et samarbejde på benene med rapperen og produceren Nottz, som sammen er på vej til at indtage Europa.

Hvad: Flavour – Asher Roth Feat. Nottz

Hvor: Rust, Guldbergsgade 8, Kbh. N

Hvornår: 16. april fra kl. 23.00

Hvordan: Facebook-event

 

Holder du den vildeste fest? Send info til [email protected]


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA