x

Prince sov ikke i seks dage op til sin død

Prince sov ikke i seks dage op til sin død

Prince skulle ved sin død angiveligt have efterladt sig op mod 2000 uudgivne sange i en bankboks - nok til et nyt Prince-album hvert år de næste 100 år. Den slags overvældende produktivitet kan man nødvendigvis ikke komme sovende til, og det gjorde Prince heller ikke ifølge sin svoger, Maurice Phillips. Han fortæller ifølge engelske Sunday Mirror, at Prince var vågen i "154 timer i træk" op til sin død. 

Phillips, der er gift med Princes søster Tyka Nelson, fortalte 24 timer efter bisættelsen til en mindehøjtidelighed i den afdøde stjernes hjem, at hans svoger havde været vågen hele seks dage i træk, før han blev fundet død i elevatoren i sin ejendom torsdag den 21. april. "Han arbejdede 154 timer i træk. Han var en god svoger," siger Maurice Phillips.

Princes søvnløshed strider dog mod mistanken om, at han skulle have taget store mængder af den smertestillende medicin Percocet, som venner til den afdøde musiker frygter resulterede i en overdosis I nogle tilfælde kan den smertestillende medicin dog godt forårsage søvnløshed, særligt hvis blandet med andre typer medicin.

Prince Rogers Nelson blev obduceret fredag, men det ventes ikke, at der kommer nærmere oplysninger om årsagen til det pludselige dødsfald inden for de første uger. Det er dog fra myndighedernes side blevet udelukket, at der var tale om selvmord, eller at nogen havde udsat stjernen for vold. Der spekuleres i, hvorvidt Prince led af alvorlige gigtsmerter, som kan have været skyld i en afhængighed af smertestillende medicin. Det menes, at Prince var alene, da han gik ind i elevatoren i sin ejendom og døde. Han blev i går bisat ved en privat ceremoni.

Du kan læse GAFFAs nekrolog her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA