x

Hør Blink-182s første single uden Tom DeLonge

Hør Blink-182s første single uden Tom DeLonge

Blink-182 mk. II er klar med deres første single, "Bored To Death". Du kan høre den her forneden.

I januar meddelte bassist Mark Hoppus og trommeslager Travis Barker, at guitarist og sanger Tom DeLonge ikke længere var en del af Blink-182. Bruddet var mere eller mindre frivilligt - afhængigt af hvem man på det tidspunkt spurgte.

"Det rigtige at gøre for ham er bare at mande sig op og forlade bandet, i stedet for at fortælle folk, at han ikke vil gå, og bare være reel overfor fansene. Jeg tror også, at det vil give ham en god afslutning, så han kan lave det, han virkelig brænder for", fortalte trommeslager Travis Barker til Alternative Nation, før DeLonge havde taget til genmæle over for sine bandkammeraters udmelding.

DeLonge er sidenhen blevet erstattet af Alkaline Trios Matt Skiba, og sidste år kunne bandet røbe, at de allerede havde været i studiet og indspillet fem sange. Nu får fans af de amerikanske pop-punkere den første forsmag på Blink-182 uden Tom DeLinges karakteristiske vokal og guitarspil.

"Bored To Death" har da også en række af de karakteristiske Blink-182 kendetegn, men man bemærker dog tydeligt fraværet af DeLonges nasale vokal. Skibas stemme har en rundere, mere fyldig kvalitet.

Consequence Of Sound skriver, at "Bored To Death" sandsynligvis en single-forløber for et kommende album, der rygtes at have fået titlen "California". Det nye album kommer til at følge op på Blink-182s comeback fra 2011, albummet "Neighborhoods". Læs GAFFAs anmeldelse her.

Hør "Bored To Death" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA