x

Lukas Graham optræder til stort awardshow i USA

Lukas Graham optræder til stort awardshow i USA

Lukas Graham har netop offentliggjort på Instagram, at de kan opleves søndag aften amerikansk tid til det stort anlagte Billboard Music Awards i Los Vegas.

"Mine damer og herrer, vi er så glade for at få lov at optræde til Billboard Music Awards. Please, gå ikke glip af det på søndag. Og tak til Billboard, for at vi må være med," skriver Lukas Graham.

Lukas Grahams megahit "7 Years" ligger i skrivende stund nummer 4 på den officielle amerikanske singlehitliste, Billboard Hot 100, som offentliggøres af netop branchemagasinet Billboard. I flere uger var sangen helt oppe på en andenplads, hvilket er den bedste placering for en dansk single på Hot 100-hitlisten siden 1961, hvor Jørgen Ingmann ligeledes lå nummer 2 med sin fortolkning af The Shadows-nummeret "Apache".

Lukas Grahams andet album, "Lukas Graham (Blue Album)", der 1. april udkom i en international version, har desuden været oppe på en tredjeplads på Billboards albumhitliste, Billboard 200.

Også superstjerner som Ariana Grande, Justin Bieber og Britney Spears vil optræde til showet, hvor Madonna ligeledes vil fremføre en særlig Prince-hyldest. Og så vil Kesha formodentlig synge Bob Dylan-nummeret "It Ain't Me Babe", om end hendes deltagelse har været usikker grundet en blokade fra hendes pladeselskab – en blokade, der dog er ophævet nu. Læs mere om den sag her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA