Simon Kvamm indtager Ragnarock med soloprojekt

Simon Kvamm indtager Ragnarock med soloprojekt

Som led i forberedelserne til den kommende "Vandmand Solotour 2016", indtager Simon Kvamm RAGNAROCK - museet for pop, rock og ungdomskultur - hvor han tester nyt materiale af. Det sker under titlen 'Testing Testing / Juni '16 lørdag den 4. juni.

Der er lagt op til en intimkoncert i stil med de solokoncerter, som Kvamm annoncerede tidligere på året. Simon Kvamm fortæller selv: "Soloformatet er det rum, hvor jeg for første gang blander de genrer, jeg har bevæget mig i: musik, komik, lommefilosofi. Og det var en kæmpe fornøjelse, da jeg i januar smagte, hvordan det virker på den lille Testing Testing Tour."

Koncerten bliver afholdt direkte i museets udstilling, hvor RAGNAROCK, som en del af museets udstillingsdesign, har opført en mindre tribune, som binder de to udstillingsetager sammen. Det bliver første gang, at museet holder koncert i udstillingen, og ifølge daglig leder Jacob Westergaard Madsen er det oplagt, at Simon Kvamm tester sit nye materiale i helt nye rammer.

"Vi er først og fremmest utrolig glade for, at Simon Kvamm vil teste sit nye materiale af på vores museum. RAGNAROCK er jo netop tænkt som en hybrid mellem et museum og et moderne og pulserende kulturhus, og derfor er det vildt fedt, at Simon Kvamm vil være med til at indvie udstillingens rammer for fremtidige arrangementer," siger Jacob Westergaard Madsen.

Den 28. januar gæstede Simon Kvamm solo Radar i Aarhus og viste sin "inderste kerne". GAFFAs udsendte Nicoline Steen Andersen konkluderede efterfølgende: "Når man senere går derfra, er det med fornemmelsen af ikke bare at have været med i "øveren", men at være blevet inviteret med ind i privaten, hvis ikke endda på terapeut-briksen med Simon selv i begge roller." Læs hele reportagen her.

Simon Kvamms soloturné "Vandmand Solotour 2016" løber af stablen til september, hvor han kommer godt rundt i det danske land. Du kan læse mere på GAFFA her.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA