x

Video: Prophets of Rage giver første livekoncert nogensinde

Video: Prophets of Rage giver første livekoncert nogensinde

Liveoptagelser fra debutkoncerten fra Prophets of Rage i aftes er dukket op på de sociale medier, og det på trods af, at bandet frabad alle videooptagelser. Du kan se optagelserne nedenunder.

Bandet består af Tom Morello (guitar), Tim Commerford (bas) og Brad Wilk (trommer) fra Rage Against the Machine og rapperne Chuck D fra Public Enemy og B-real fra Cypress Hill.

Bandet spillede en 21 numre lang koncert i går Los Angeles på spillestedet Whisky A Go Go. Det var numre som Cypress Hills ”Rock Superstar”, ”Hand on the Pump” og ”Insane in the Membrane”. Fra Public Enemy kunne koncertgængerene høre blandt andet ”Can’t Trust It” og ”Welcome to the Terrordome”. Af Rage Against the Machines bagkatalog var det numre som ”Testify”, ”Know Your Enemy” og ”Killing in the Name” der satte gang i festen.

Sammenskudsgildet af et band kunne også spille deres nye nummer The Party’s Over”.

Bandet er skabt som direkte respons på dette års begivenhedsrige præsidentvalg i USA.

Som en direkte efterligning af Donald Trumps ”Make America Great Again”-slogan promoverede bandets gårsdagens koncert med hashtagget #MakeAmericaRageAgain.

I en udtalelse til Rolling Stone siger Tom Morello: ”Vi er ikke en supergruppe. Vi er en ”elite task force” af revolutionerende musikere, der er fast besluttet på at konfrontere de kæmpe mængder af ”bull****”, der ses ved dette års valg”.

Her kan du se liveoptagelserne:

 

#prophetsofrage #publicenemy #cypresshill @breal #rageagainsthemachine

En video slået op af Mikeal Maglieri (@mproductions44) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA