x

Wu-Tang Clan og Interpol-medlemmer i nyt samarbejde

Wu-Tang Clan og Interpol-medlemmer i nyt samarbejde

Grundlægger og de facto leder af den legendariske amerikanske hiphop-gruppe Wu-Tang Clan, RZA, har tilsluttet sig indie-rockbandet Interpols frontmand Paul Banks, og sammen udgør de to nu Banks & Steelz.

Det er ikke første gang, Banks eller "Steelz" bevæger sig ud fra deres sædvanlige genrer, og Banks udgav tilbage i 2013 et mixtape, som havde adskillige rappere på, heriblandt Talib Kweli og EL-P. Ud over sine utallige andre funktioner, som producer, skuespiller og forfatter, har RZA også længe samarbejdet med kunstnere, som man umiddelbart ville tro udgjorde et umage par med ham, for eksempel ved hans kollaborationer med James Blake og The Black Keys. 

Allerede tilbage i 2013 afslørede RZA, at de to samarbejdede, og duoen har nu annonceret den 26. august som dagen, deres album "Anything But Words" udgives. Wu-Tang-kollegaerne Method Man, Ghostfacekillah og Masta Killa, samt Florence Welch og Kool Keith har features på albummet, og hvis man er fan af Interpol eller Wu-Tang Clan, eller blot kan lide eksperimenterende musik, så er der god grund til at glæde sig til dette samarbejde. 

"Anything But Words"-tracklist:

01. Giant
02. Ana Electronic
03. Sword in the Stone (ft. Kool Keith)
04. Speedway Sonora
05. Wild Season (ft. Florence Welch)
06. Anything But Words
07. Conceal
08. Love and War (ft. Ghostface Killah)
09. Can’t Hardly Feel
10. One by One
11. Gonna Make It
12. Point of View (ft. Method Man and Masta Killa)

Hør den nyeste offentliggjorte sang fra albummet:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA