x

Musikvideo: Biffy Clyro tjekker ind på Ondskabens Hotel

Musikvideo: Biffy Clyro tjekker ind på Ondskabens Hotel

Biffy Clyro har løftet sløret for en ny musikvideo. Det drejer sig om tracket "Howl" fra deres syvende studiealbum, "Ellipsis", der udkom i juli. Det skriver NME. Se den her forneden.

Den skrækindjagende video er mere eller mindre en slet skjult hyldest til Stanley Kubricks klassisker, "Ondskabens Hotel", med små drys af identitetsforstyrrende David Lynch kogt i for god ordens skyld.

"Howl" er at finde på den seneste udgivelse, "Ellipsis", som markerede et skift i retning fra bandet. Efter at have overgået sig selv i storladne udgivelser de seneste ti år, besluttede bandet nemlig at gå tilbage til fortidens dyder og i en mere kontant, punket retning. Albummet modtog fem stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet skrev: "Albummet vokser sig nemlig langsomt større og er til sidst lyden af et band, der nu er blevet fuldt bevidste om sine virkemidler. Det er et startskud, men samtidig også endestationen for en cirkelbevægelse, hvor Biffy Clyro nu er nået ind til sin kerne."

Den skotske trio var også at finde på årets Roskilde Festival - og her skuffede de bestemt ikke. "Der findes til stadighed musikfans, der brokker sig over, at vi ikke har oplevet noget virkelig fedt, siden Nirvana ændrede spillets regler for en generation med ”Nevermind” i 1992. De burde tie stille og i stedet lytte til Biffy Clyro," skrev GAFFAs anmelder. Læs hele anmeldelsen her.

Om albummet har forsanger Simon Neil tidligere udtalt til NME: "Følelsen af albummet som et hele er sjov, skødesløshed, frigjort, men stadig mesterligt formet."

Se "Howl" her forneden.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA