Nyhed

Frank Ocean-sagaen fortsætter: Album kunne udkomme inden tirsdag

Repræsentanter fra Apple har fortalt fans i fredags, at 'Boys Don't Cry' kunne udkomme indenfor 24 til 72 timer

Repræsentanter for Apple har angiveligt fortalt udmattede Frank Ocean-fans, at den drilske sangers nye album lander indenfor 24 til 72 timer. Det skriver NME.

I sidste uge blev en stemning hurtigt gasset op, da det forlød, at det nyligt titlede, men efterhånden sagnomspundne "Boys Don't Cry" ville udkomme fredag den 5. august. Det skete – naturligvis, fristes man til at sige – ikke, og i stedet kunne de mere end tålmodige Frank Ocean-fans, der har ventet fire lange år på en opfølger til "Channel Orange", rive lidt flere hår ud af hovedbunden. Albummet modtog hele seks ud af seks stjerner i GAFFA. Læs hele anmeldelsen her.

Nu har fans haft fat i ansatte hos Apple via firmaets live support chatrum og spurgt om, hvornår de kan forvente, at albummet kommer. Pigeons And Planes prøvede selv i fredags (den 12. august) og fik følgende at vide: "Jeg kan kun forsikre jer om, at albummet snart kommer."


Da den ansatte fik at vide, at andre repræsentanter for Apple Music havde udtalt, at "Boys Don't Cry" skulle udkomme indenfor 24 til 72 timer, svarede denne: "Ja! Det er, hvad vi kan sige om det."

Det betyder, at Frank Oceans nye, længeventede album skulle lande inden tirsdag den 16. august. Om det nu også sker, er dog svært at tro på. Man ihukommer i stedet historien om drengen, der råbte ulv. En anden teori går på, at albummet først udkommer den 13. november.

 

 


ANNONCE