Nyhed

Metallica offentliggør dugfriskt nummer og annoncerer nyt dobbeltalbum

Forløberen ”Hardwired” er ude, i forbindelse med at Metallica udgiver albummet ”Hardwired… To Self-Destruct” den 18. november.

Det er otte år siden, at det legendariske metal-rockband Metallica udgav albummet ”Death Magnetic”, men nu kan Metallica-fans verden over se frem til, at et dobbeltalbum med 80 minutters ny musik udkommer den 18. november. I starten af juli annoncerede Metallica, at et nyt album var på vej, men det var først i går, at bandet kunne give den præcise dato for udgivelsen af det nye album ”Hardwired… To Self-Destruct”, bandets 10. studiealbum.

I den forbindelse slap Metallica albummets næsten-titelnummer ”Hardwire”, der indtil november frit kan downloades af dem, der forudbestiller albummet. Nedenfor kan du lytte til bandets nye sang:


”Hardwired… To Self-Destruct” er et opfølgende album til ”Death Magnetic” fra 2008, der dengang rullede ind på toppen af de engelske og amerikanske hitlister. På bandets hjemmeside oplyser bandet, at ”Hardwired … To Self-Destruct” bliver produceret af producer Greg Fidelman, bandets forsanger og guitarist James Hetfield samt den danske trommeslager Lars Ulrich. I samme blogindlæg løfter Metallica sløret for det kommende albums liste af numre, som ser sådan ud:

Første plade:

”Hardwired”


”Atlas, Rise!”

”Now That We’re Dead”

”Moth Into Flame”


”Am I Savage?”

”Halo On Fire”

 


Anden plade:

”Confusion”

”Dream No More”


”ManUNkind”

”Here Comes Revenge”

”Murder One”


”Spit Out The Bone”

 

Tredje plade (Deluxe Edition):


”Lords Of Summer”

”Riff Charge” (Riff Origins)

”N.W.O.B.H.M. A.T.M.” (Riff Origins)


”Tin Shot” (Riff Origins)

”Plow” (Riff Origins)

”Sawblade” (Riff Origins)


”RIP” (Riff Origins)

”Lima” (Riff Origins)

”91” (Riff Origins)


”MTO” (Riff Origins)

”RL72” (Riff Origins)

”Frankenstein” (Riff Origins)


”CHI” (Riff Origins)”

”X Dust” (Riff Origins)

ANNONCE