x

3 Doors Down-guitarist død

3 Doors Down-guitarist død

Matt Roberts, tidligere guitarist i 3 Doors Down, er død i en alder af 38 år. Det skriver NME.

Musikeren, som var et medlem af det amerikanske post-grunge-band fra 1996 til 2012, blev fundet død på sit hotelværelse i West Bend, Wisconsin, hvor han var sat til at optræde til en velgørenhedsevent for krigsveteraner. Dødsårsagen er endnu ikke fastslået, rapporterer NME, og en obduktion er blevet bestilt.

Roberts rejste med sin far, Darrelll, som boede i det tilstødende hotelværelse, da hans søn afgik ved døden. Darrell Roberts fortæller til CNN, at hans søn havde kæmpet med angst og receptpligtig medicin i de senere år.

"Jeg ved, at han var afhængig af receptpligtig medicin. Han led meget af angst," siger han. "Det er sindssygt for en, der optræder; han kunne ikke li' menneskemængder eller steder, som han ikke havde kendt til som baby eller som barn, og det her var hans måde at håndtere det på, og han og jeg talte tit om det."

"Jeg troede, at han havde overvundet det," afslutter Darrell Roberts i forhold til sin søns problemer med receptpligtig medicin.
 
3 Doors Down blev dannet i Escatawpa, Mississippi, i 1996, og bragede igennem med deres debutalbum "The Better Life", der udkom i 2000 og blev et af årets bedst sælgende album – tre millioner solgte enheder i alt. Albummet blev båret af singlen "Kryptonite", og bandet var med i start-00'ernes bølge af amerikansk post-grunge, der også talte bands som Puddle of Mudd, Nickelback og Shinedown.
 
Matt Roberts medvirkede sidst på 3 Doors Downs femte album, "Time Of My Life" fra 2011. GAFFAs anmelder Keld Rud kvitterede med fire stjerner og skrev: "3 Doors Down ånder og lever for den klassiske popsang i rockklæder. De berusende omkvæd driver sangene, og 3 Doors Down holder sig fra alt, der kunne være en smule artsy fartsy."

Jasin 'O'Neil Todd, medlem af det amerikanske band Shinedown, er blandt dem, der har hyldet Roberts på de sociale medier. "Nogle af mine mest elskede turné-minder er med Matt Roberts og gutterne fra 3 Doors Down," skriver han på Instagram. "De troede på os, da ingen andre gjorde. RIP Matty. Jeg elsker dig, mand. Hav en god rejse, og vi vil sejle med de krigsskibe igen en dag, brormand. Kondolencer til hele 3 Doors Down-familien."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA