x

Dansk-iranske Mull smider ny single og giver ti koncerter i dag

Dansk-iranske Mull smider ny single og giver ti koncerter i dag

I dag kan du opleve den iransk-danske sanger Mull forskellige steder i København, når han fejrer sin nye single “Overgiver mig” ved at give hele ti koncerter. Mull, som er et af de seneste skud på Warner Music Danmark-stammen, har tidligere udgivet “Okay” og “Altid Med Mig”.

Som barn havde Mull svært ved at tale med andre mennesker, som du kan høre ham synge om på nummeret “Okay”, men efter lang tids kamp har den unge musiker lært at være åben over for andre.

Det er der nu kommet en single ud af. “Overgiver Mig” handler nemlig om Mulls transformation fra indadvendt til udadvendt. Her kan du lytte til “Overgiver Mig”.

Planen for Mulls koncerter i dag ser sådan ud:

11.30 Gråbrødre Torv

12.00 Kultorvet

12.30 Torvehallerne

13.00 Dronning Louises Bro

13.30 Pussy Galore, Sankt Hans Torv

14.30 HC Ørstedsparken, Café Hacienda

15.30 Halmtorvet

16.00 Kødbyen

16.30 Bryggen ved Kulturhuset

17.00 Christians Havns Kanal

I 1986 kom Mull til Danmark med sin familie som politiske flygtninge fra Teheran. Den iranske familie endte i Vejle, og her ville skæbnen senere, at Mull vandt “Den Gyldne Guitar” ved blandt andet at spille Nirvana, Pearl Jam og Led Zeppelin-covers i en alder af 14 år.

For fem år siden flytte han til København med to af sine venner for at jage drømmen som soul- og r&b-musiker. Straks indspillede Mull en tre-numres demo, der endte med bane vejen for ham til Warner Music Denmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA