Nyhed

Drik ud! Der er flydende kokain fra Clemens’ originale gangsters

GAFFA.dk - Alt om musik

Clemens samler et stjernespækket rim-dream-team på sin nye single “Liquid Cocaine” – og slænget optræder også til to eksklusive Den Anden Verden-koncerter i henholdsvis København og Aarhus.

“Istedgade – drik ud! / Fristaden – drik ud! / Kendistown, Nørrebronx, Christianshavn – drik ud!” Det er tid til flydende kokain, rapper Clemens på sin nye single “Liquid Cocaine”. Dér får han hjælp af andre store stemmer inden for dansk hiphop, nemlig Ataf, Jokeren, Paulo, Mortito, Kælderposen og gæstesangeren Mull. Produktionen leveres af legendariske DJ Static.

Det er således holdet bag Clemens’ andet album Den anden verden (1999), som er samlet igen. En plade, som både er DMA-vindende og kunstfondhonoreret.


”Liquid Cocaine” er navnet på den faste koncert-ceremoni-aperitif, som drengene tager et glas af, inden de går på scenen. Ifølge singlen består drikken af ”vodka, pagne, energidrik” eller noget i den stil – og hvis det kan holde Clemens og hans hiphop-slæng kørende, er det nok værd at drikke ud.

Hør sangen her – og se videoen:

Artiklen fortsætter efter videoen

I år har Clemens fejret 20 års jubilæet for sit debutalbum Regnskabets time, og milepælen blev fejret med en højspændt turné tidligere på året. Det resulterede blandt andet med en 4-stjernet anmeldelse af turnéstarten hos GAFFA under overskriften "Kompromisløse Clemens". Nu har den kompromisløse herre fundet Den Anden Verden frem fra gemmerne, støvet den af, opsøgt det gamle slæng, indspillet en dugfrisk single og planlagt to enestående koncerter til april 2018.


LÆS OGSÅ: Koncertaktuelle Clemens svarer på læsernes spørgsmål


Det bliver på Vega i København den 6. april 2018 og på VoxHall i Aarhus den 13. april 2018.

På scenen i 2018 kan du opleve Clemens sammen med Jokeren, Suspekt og Ataf foruden naturligvis undergrundsheltene KælderposenMortito og Paulo.

 


ANNONCE