x

Passenger har skrevet en sang om kapløbet med Bruce Springsteen


Den engelske sanger og sangskriver Passenger, med det borgerlige navn Mike Rosenberg, har skrevet en ny sang om kapløbet med Bruce Springsteen for at ende på denne uges førsteplads over bedst sælgende albums i lang række lande. 

Den endelige placering på denne uges lister bliver annonceret i morgen, fredag den 30. september, og lige nu fører Passenger med sit seneste album "As The Morning Old As The Sea" over Bruce Springsteen, der netop har udgivet albummet "Chapter And Verse". Et album, som er en slags soundtrack til Springsteens netop udgivne selvbiografi "Born to Run" med fem ikke-udgivne og 13 tidligere udsendte sange.

Passenger har via sin Facebook delt en video, hvor han forklarer, at han netop ligger side om side med Springsteen, hvilket motiverede ham til at skrive en sang om netop dette. "Springsteen er en af mine største helte. Han er en fantastisk kunstner, og bare det at konkurrere med ham er en så sjov situation, så jeg tænkte, at jeg ville skrive en sang om det," siger Rosenberg i videoen. 

Du kan høre den nye sang i klippet herover.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA