x

Chaka Khan vender tilbage

Chaka Khan vender tilbage

Den amerikanske sangerinde Chaka Khan har været et stort navn og en inspirationskilde inden for funk, soul, r&b, pop og electro siden starten af 70'erne og har hittet med sange som "I Feel For You" og "I'm Every Woman".

Den 54-årige sangerinde har dog ikke udgivet et album siden 1998, men det bliver der lavet om på i denne uge. Chaka Khan har nemlig netop udsendt albummet "Funk This", der er indspillet sammen med producer-makkerparret Jimmy Jam & Terry Lewis.

Pladen indeholder en lang række coverversioner inklusive "Sign O' The Times" (Prince) og "Castles Made Of Sand" (Jimi Hendrix).

Der er også et par duetter på pladen, hvor den ene er med Michael McDonald på et nummer, han har skrevet sammen med Carly Simon, og den anden er med Mary J. Blige.

Khan har dog ikke ligget fuldstændig på den lade side siden udgivelsen af sit seneste album. Hun medvirkede blandt andet på De La Soul-albummet "Art Official Intelligence: Mosaic Thump" i 2000, og derudover har hun indspillet en cover af Marvin Gaye-klassikeren "What's Going On?" sammen med Funk Brothers, der i 2002 sikrede hende sin ottende Grammy.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA