x

Vandt du Jakobinarina?

Vandt du Jakobinarina?

Den fremadstormende islandske post-punk-sekstet Jakobinarina har fået masser af roser i både England og USA, og nu er deres debutalbum ”The First Crusade” netop udsendt herhjemme – og på resten af kontinentet. Og det kunne du nu være heldig at vinde, men først lidt mere om Jakobinarina.

Drengene – med en gennemsnitsalder på 18 år – har fået stor opmærksomhed internationalt. I 2005 spillede de på den store branchefestival South By Southwest i Austin, Texas og blev udnævnt til et af festivalens fem bedste navne i Rolling Stone. Og i 2007 har de gjort sig bemærket med deres første to singler, ”Jesus” og ”This Is An Advertisement”, ikke mindst i England med bl.a. features i magasinerne NME, iD Magazine og Plan B. Derudover turnerer de for tiden med Kaiser Chiefs og The Cribs på deres respektive Europa-turnéer.

Musikken er heftig post-punk med inspiration fra blandt andre Joy Division og The Fall, tilsat selvironiske tekster. ”We would even change our name / to the Coca Cola band / just to get our pockets filled", lyder det eksempelvis i sangen ”This Is An Advertisement”.

Jakobínarína er Gunnar Ragnarsson (vokal), Heimir Gustur Valdimarsson (guitar), Hallberg Dadi Hallbergsson (guitar), Björgvin Ingi Pétursson (bas), Sigurdur Möller Sívertsen (trommer) og Ágúst Fannar Ásgeirsson (keyboard).

Du kunne nu være heldig at vinde Jakobinarinas nye album. Alt, du skulle gøre, var at svare rigtigt på nedenstående spørgsmål. Og svaret er: Hafnarfjördur

De heldige vindere, der modtager cd'en i nærmeste fremtid, er som følger. Tillykke!

Jimmi Henriksen
1437 København K

Palle Ronsholdt
2000 Frederiksberg

Laila Lund
42030 Puianello RE
Italien

Louise Linnet Albrekt
8000 Århus C

Lars Christensen
8240 Risskov

Andreas Arnfred
2500 Valby

Kristine Nielsen
5800 Nyborg

Martin Lange
9000 Aalborg

Mark Lee Andersen
8000 Århus C

Bettina Rasmussen
4220 Korsør


Jakobinarinas hjemmeside

Jakobinarina på MySpace


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA