Ugens Topsify Track: Infernal er klar med første single i fire år

Ugens Topsify Track: Infernal er klar med første single i fire år

Infernal er tilbage med et rigtigt festnummer. Sangen hedder ”Hurricane” og er det første, vi hører fra douen i fire år.  Lina Rafn og Paw Lagermann, som Infernal består af, har brugt pausen på at finde inspiration.

 "Efter otte år med vores eget studie sagde vi for et par år siden lejemålet op, da vi følte, vi kørte i ring, og lyden var løbet fra os. Vi havde brug for inspiration og begyndte at lave en masse for og med andre musikere og producere. Vi har været i sangskriver-camps og sessions med folk, der tidligere har arbejdet med navne som Rihanna og Sam Smith, og det har virkelig givet os et boost,” fortæller bandet.

Infernal plejer ellers selv at komponere, skrive og producere deres sange. De nye inputs har resulteret i en lyd, der er mere tropical house, end hvad vi ellers har hørt fra douen, der for alvor kom på alles læber i 2005, hvor de tog ”From Paris To Berlin”.

Om singlen ”Hurricane” fortæller Lina Rafn: ”På trods af at teksten til nummeret ikke er skrevet af mig, afspejlede den præcis den situation, jeg var i, i mit liv, da jeg indspillede den, så derfor er den helt speciel for mig.”

Du kan lytte til Infernals nye single ”Hurricane” og andre nye sange på playlisten herunder:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA