x

Ennabella From Hell’a Festival tager form

Ennabella From Hell’a Festival tager form

Kunstnergruppen med det pragtfulde navn ”Ennabella From Hell’a” har sat sig selv i verden for at skabe projekter og events, der cirkulerer om ukonventionel pop- og rockmusik.

Nu præsenterer kvinderne bag foreningen det endelige program til den med spænding imødesete festival Ennabella From Hell’a, der på behørigt atypisk vis finder sted i Århus’ største kunstbiograf Øst For Paradis.

Otte navne fra seks forskellige lande udgør programmet, der udelukkende er spundet om kvindelige kunstnere, og som repræsenterer en bred vifte af genrer og udtryk, der ifølge arrangørerne spænder fra det voluminøse til det charmerende, fra det fine til det frække, fra det kælne til det voldsomme og fra det skønne til det fornemme.

Og lad os bare blive mere konkrete – programmet tager sig således ud: Taxi Taxi! (Sverige, billedet), Maria Laurette Friis (Danmark, akkompagneret af amerikanske Pamela Kurstin på theremin), Harpcore (Danmark), Trimoogas (Danmark), Barbara Morgenstern (Tyskland), RocketToTheSky (Norge), Wet Dog (UK) samt Sofia Deville (Sverige).

Billedkunstnerne Kamila Slocinska og Signe Lützen Bonde udstiller i biografens to caféer.

Ennabella From Hell’a Festival finder sted lørdag den 17. november og lad det på falderebet blive sagt, at kunstnergruppen bag er sammensat af Anna Brøndsted fra Our Broken Garden, Sara Saxild og Stine Sørensen fra Under Byen samt forhenværende produktionsleder og co-booker ved det hedengangne Fabriken i Århus, Hanne Tjessem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA