x

Róisín Murphy beskadiger øje under koncert

Róisín Murphy beskadiger øje under koncert

Så man den tidligere Moloko-sangerinde, den iltre irer Róisín Murphy, da hun gæstede Train i Århus og Vega i København forrige weekend, ved man, at hun er et energibundt på en scene og konstant danser rundt og skifter tøj og hovedbeklædning i ét væk.

Den meget aktivitet var imidlertid tæt på at koste hende synet under en koncert på Ikra Club i Moskva lørdag, fortæller BBC. Under showet ramte hun hovedet ind i en stol og beskadigede sit ene øje, og hun måtte omgående afbryde koncerten og hasteindlægges for at gennemgå en øjenoperation.

Murphy tabte meget blod ved uheldet og pådrog sig samtidig en hjernerystelse. Hun er blevet beordret en uges hvile og har derfor måttet aflyse resten af sin Europaturné, der skulle have ført hende til Krakow, Warsawa, Berlin, Prag, München og Wien.

Imidlertid forventer Róisín Murphy at være klar til sin Englands- og Irlands-turné, der begynder 26. november.

Róisín Murphy udgav 15. oktober sit andet soloalbum, ”Overpowered”, opfølgeren til 2005’s ”Ruby Blue”. Sammen med programmøren og eks-kæresten Mark Brydon udgav hun som Moloko i 1995-2003 fire album, der blandt andet gav Moloko store hits som ”Fun For Me”, ”Sing It Back” og ”The Time Is Now”.

Róisín Murphys hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA