x

Flere Led Zeppelin-shows på vej?

Flere Led Zeppelin-shows på vej?

Som tidligere nævnt skal Led Zeppelin spille til koncert i London til december for at mindes den afdøde pladeselskabsboss Ahmet Ertegun.

Oprindeligt sagde bandets medlemmer, at de kun ville spille den ene koncert, og at en af grundene til, at de havde ladet sig gendanne var, at de ikke var ubetinget stolte af tidligere gendannelsesforsøg, og at de denne gang ville gøre det ordentligt.

Da billetsalget kom i gang, var det under nærmest fuldstændig hysteriske omstændigheder, og billetterne blev revet væk på sekunder.

Siden da har der været historier om folk, der vil gøre (bogstavelig talt) hvad som helst for at få billetter til den eftertragtede koncert.

Det har ifølge NME fået bandets guitarist Jimmy Page til at genoverveje muligheden for at tage på en regulær turné.

"Det er en smule fjollet ikke at gøre det, når der er så massiv efterspørgsel. Det er en smule egoistisk kun at spille en koncert. Hvis det er det, skulle vi nok ikke have taget ånden ud af flasken".

NME kan i dag desuden afsløre, at Led Zeppelin har diskuteret muligheden for at spille på næste års Glastonbury med festivalens leder Michael Eavis. De første meldinger går dog på, at bandet ville have flere penge for koncerten, end festivalen ville give, da Glastonbury har en fast øvre grænse, hvad de vil betale kunstnere for en optræden.

Så en festivalturné virker nu pludselig som en særdeles interessant mulighed, og skulle eksempelvis Roskilde Festival få lyst til at invitere Led Zeppelin ud til Dyreskuepladsen til sommer, ville de nok ikke modtage ret meget kritik for den prioritering.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA