x

Band of Horses mister to medlemmer

Band of Horses mister to medlemmer

Guitarist Tyler Ramsey (billedet) og bassist Bill Reynolds besluttede begge inden for kort tid at at forlade Band of Horses for at følge andre drømme; den ene for at udgive en soloplade og den anden for i stedet at blive fotograf.

De to bandmedlemmer meddelte i går på hver deres sociale medier, at de ville forlade bandet efter at have været del af det i ti år.

Ramsey vil forfølge drømmen at udgive sin egen plade, dog skriver han på Instagram, at han vil komme til at savne ”den dysfunktionelle familie” som udgør Band of Horses. Han tilføjer at de absolut har haft nogle gode øjeblikke sammen.

 

Artiklen fortsætter under billedet

 

 

Reynolds går i en anden retning end musikken og uddyber for sine Facebook-følgere, at han gerne vil fokusere på fotografering og pladeproduktion i stedet for musikken, som det er lige nu. Reynolds har dog ikke afvist, at han måske vil være at finde på landevejen igen.

Reynolds takker i opslaget både bandet og deres fans for deres støtte og opbakning og fortæller, at han er taknemmelig over at have været del af et så fantastisk band som Band of Horses.

Band of Horses spiller på Haven Festival, der finder sted på Refshaleøen i København 11.-12. august.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA