x

Se optagelser fra Chris Cornells sidste koncert

Se optagelser fra Chris Cornells sidste koncert

Efter det kom frem, at den 52-årige forsanger i Soundgarden, Chris Cornell tog sit eget liv efter en koncert den 17. maj, er der blevet offentliggjort fan-filmede videoer af forsangerens sidste koncert i Foxy Theatre i Detroit, Micighan. Se optagelserne nedenfor.

Rockbandet fra Seattle havde gennem 90’erne stor succes på den internationale rockscene og betragtes som et af ”de fire store Seattle-bands” sammen med Nirvana, Alice in Chains og Pearl Jam. Mens de holdt en længere pause, lavede Chris Cornell flere soloudgivelser og var forsanger i det nu hedengangne band Audioslave, inden han vendte tilbage til Soundgarden og sideløbende fortsatte som solokunstner.

Soundgarden har siden 2015 arbejdet på sit syvende album. Bandet har holdt pauser, mens Chris Cornell har lavet flere soloudgivelser og turneret med albummet ”Higher Truth”, hvor han arbejdede sammen med trommeslageren og tidligere medlem af Soundgarden, Matt Cameron, som nu er medlem af Pearl Jam.

Bandet blev efter 13 års pause genforenet i 2010. De har været på turné og indspillet ”King Animal” i 2012, det første album efter 16 år. I år begyndte en turné i Nordamerika, med første koncert i Atlanta den 3. maj, og en tour, som skulle afsluttes på Rocklahoma Festival i Oklahoma den 27. maj.

Nedenfor ses videoer optaget af fans til Chris Cornells sidste koncert. Årsagen til selvmordet er stadig uvist. Cornell kæmpede tidligere med både misbrug og depressioner, men ifølge kolleger var han stoffri og ædru på dødstidspunktet, ligesom hans enke Vicky udtalte til TMZ, at Cornell ikke virkede depressiv, da hun sidst talte med ham.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA