x

Primus udgiver første single i seks år

Primus udgiver første single i seks år

Så er der godt nyt til alle, der har ventet længe på nyt fra Les Claypool og resten af Primus. Den eksperimenterende funk-metal-gruppe er nemlig klar med deres første nye sang i seks år. "The Seven" er taget fra deres kommende album, "The Desaturating Seven", der udkommer den 29. september. Lyt til den nye sang nedenfor.

Det kommende album bliver ligeledes det første album med nye sange i seks år for Primus. Albummet følger op på "Green Naugahyde" fra 2011. I 2014 udgav de dog også et album, nemlig "Primus & the Chocolate Factory with the Fungi Ensemble" med nye versioner af sangene fra børnefilmen "Willy Wonka & the Chocolate Factory" fra 1971, herhjemme kendt som "Charlie og chokoladefabrikken".

Primus spillede på årets NorthSide Festival. En koncert, som vores anmelder kvitterede for med fire stjerner og blandt andet skrev følgende om: "Primus giver alt, hvad man kunne forvente, men alligevel heller ikke meget mere end det. Det er velspillet, Les Claypools fingre er ikke blevet langsommere i årenes løb, Tim ”Herb” Alexanders sans for rytme er ikke blevet svækket, og Larry LaLondes psykedeliske sind er ikke blevet mindre farverigt."

Læs hele anmeldelsen her.

Hør den nye sang "The Seven" her.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA