x

Roger Waters til Odense

Roger Waters til Odense

Fionia Park i Odense, som tidligere i år lagde plæne til en koncert med Elton John, får atter prominent besøg.

Den legendariske engelske rockmusiker Roger Waters, en af ankermændene i Pink Floyd, giver koncert den 13. maj 2008.

"Det er med stor glæde, at vi kan præsentere endnu en koncert på Fionia Park med en kunstner, der kan betegnes som en legende. Odense Sport & Event har som mål at tilbyde de største kulturelle oplevelser. Elton John-koncerten var en af disse, og det samme bliver Roger Waters. Ved Elton John-koncerten så vi, at Fionia Park er yderst velegnet som koncertsted, og med en kunstner af Roger Waters’ format ser vi frem til endnu en gang at omdanne Fionia Park til en arena, der danner ramme om en totaloplevelse i musik, lys og lyd", siger Kim Brink, direktør i Odense Sport & Event.

Det er tredje gang på tre år, Waters lægger vejen forbi Danmark. I 2006 besøgte Waters Sjælland med en optræden på Roskilde Festival. Tidligere i år gav han koncert i Augustenborg Slotspark i det sønderjyske, og begge koncerter fik særdeles positive anmeldelser. Og til foråret er det altså Fyn, der får besøg af en af rockens helt store nulevende legender.

Koncerten vil som disse to koncerter dels bestå af udpluk fra både soloproduktionen og Pink Floyds bagkatalog, dels af en komplet opførelse af Pink Floyds klassiker "Dark Side of the Moon".

"Roger Waters tager publikum med på en musikalsk rumrejse, hvor han selv med sikker hånd styrer forløbet og afleverer den ene overraskelse efter den anden – fra fantastiske lys- og lydeffekter i quadrofonisk format til bidende og rammende kommentarer til den aktuelle verdensorden. Hans fans vil rejse langt for at opleve denne fuldstændig kompromisløse kunstners total-oplevelse, og det bliver en ære og en fornøjelse at stille Fionia Park til rådighed for stor musik, stor kunst og et stort møde mellem kunst og publikum", siger Hans Quistgaard, direktør i JVB Concerts

Billetter sælges fra onsdag den 19. december kl. 10.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA