x

Video: Niarn og Ellie Jokar taler om hverdagsracisme og alkoholmisbrug – og meget mere

Video: Niarn og Ellie Jokar taler om hverdagsracisme og alkoholmisbrug – og meget mere

Aalborg-rapperen taler om at have såret familie og nære venner gennem sit misbrug. Og måske har han også såret nogen negervenner

Den kvindelige rapper og satiriker Ellie Jokar – som også er kendt fra DR2’s satireserie “Det slører stadig” – har lavet sin egen webserie, hvor hun inviterer kendte og mindre kendte danskere med på tur i en lyserød taxi. I to nye afsnit har hun kørt rundt med rapperen Niarn, mens de taler om stort og småt, lige fra ungdomsårene i Aalborg til hverdagsrascisme og alkoholmisbrug.

Køreturen er både sjov og vigtig, så selvom Niels Roos aka. Niarn taler hudløst om at have såret folk omkring sig, er der stadig plads til at grine, når Ellie Jokar hører ”nære venner” som ”negervenner”.

Du kan selv se klippene herunder og få svar på spørgsmål som: hvad laver Niarn idag? Hvordan startede det hele? Scorer man meget som rapper? Er han stadig fuld? Hvorfor hedder han egentlig Niarn, og hører vi noget fra Niarn igen? 

Ellie har lavet web-serien for at prøve at lokke flere kvinder til at melde sig som taxachauffører. Hun har blandt andre også haft besøg af Bertel Haarder og drag queensene Harley Queen & Di Di Cancerella.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA