x

Kelis afslører opskriften på sin milkshake

Kelis afslører opskriften på sin milkshake

I anledning af National Chocolate Milkskake Day har Kelis afsløret verdens måske mest efterspurgte milkshake-opskrift.

Tilbage i 2003 sang de fleste med på Kelis’ storhittende single ”Milkshake”, der handlede om en milkshake, der var så god, at den lokkede alle drengene til hendes gård. Mange har siden spurgt r&b-sangerinden om opskriften på hendes milkshake. I håb om at lokke drengene til deres egen gård - men svaret har altid været det samme: ”I could teach you – but I’d have to charge”.

Nu har piben imidlertid fået en anden lyd. I anledning af National Chocolate Milkshake Day har Kelis langt om længe afsløret den efterspurgte opskrift – without charge. Og den hemmelige ingrediens? Det er selvfølgelig bailey.

Den fulde opskrift lyder:

  1. Fire skefulde chokoladeis, 2,5 dl ginger beer, 1 dl Baileys, fem stykker karamelliseret ingefær og en halv teskefuld cayennepeber blandes i en blender med isterninger.
  2. Dyp glassets kant i honning og bagefter i chili- og kanelsukker.
  3. Hæld milkshaken i glasset, og top den af med ingefærflødeskum og et stykke karamelliseret ingefær.
  4. Vent på, at alle drengene kommer til din gård.

Ganske vist er det tilsyneladende en kirsebær- og ikke en chokolademilkshake, Kelis drikker i musikvideoen fra 2003, men måske var kirsebærret bare til for at vildlede fra den rigtige opskrift?

Artiklen fortsætter under videoen.

Kelis’ kærlighed til mad rækker faktisk også længere end blot til kølige, drengelokkende shakes. Hun har nemlig modtaget kokketræning fra Le Cordon Bleu School, udgivet kogebogen ”My Life on a Plate” i 2014 og hendes seneste studiealbum, også fra 2014, bar den ganske simple titel ”Food”.

”Milkshake” var nomineret til en Grammy for Best Urban/Alternative Performance, og peakede herhjemme med en tredjeplads på den danske hitliste.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA