x

Nikoline angriber statsministeren – og dig!

Nikoline angriber statsministeren – og dig!

I juni måned opførte rapperen Nikoline en demo af nummeret ”Flertallet er dumme” i Radio24syv, som på under to uger fik over 300.000 afspilninger. Nu er hun klar med den officielle udgivelse.

Sangen ”Flertallet er dumme” udtrykker en vrede og frustration over de mange korruptionsskandaler, vi har set i nyere tid, og pop-rebellen opfordrer folket til et åbent opgør med pseudodemokratiets spinmaskine, antidemokratiske pengesystem og øvrige magtstrukturer.

”Det er kortsluttet adfærdspsykolgi / at danskerne ikke er på gaden i raseri” rapper hun blandt andet i frustration over det udeblivende opgør.

Videoen til nummeret er både en hævnfantasi og advarsel, hvor Nikoline går på gaden iført armytøj og et maskingevær imens hun skyder på mål efter blandt andet Lars Løkke, Helle Thorning og Anders Fogh.

Til sidst i videoen rapper hun om mainstream-økonomer med ordene: ”Dem lytter politikerne til / Og dem sætter du kryds ved / Så hvem har ansvaret? / Det har du!” – hvorefter hun peger sin pistol ind i kameraet og sigter efter dig.

Du kan se videoen herunder.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA