x

Natasja indtager andenplads på amerikansk hitliste

Natasja indtager andenplads på amerikansk hitliste

Natasja, hvis posthumt udgivne album "I Danmark Er Jeg Født" er blevet en massiv succes i Danmark, hitter nu også i USA.

Nummeret "Calabria 2008", som er komponeret og produceret af den danske producer Enur, alias Rune Reilly, har i forskellige versioner været et klubhit i adskillige europæiske lande.

Og nu ligger en reggaeversion af sangen med Natasjas vokal i front nummer to på Billboards Dance Airplay-liste, som angiver, hvor ofte et nummer er blevet spillet i radioen. En anden dansk sangerinde, Ida Corr, ligger også højt på listen med "Let Me Think About It".

Manager Peter Skovsted fortæller til 24Timer, at et nyt internationalt album, som Natasja nåede at indspille før sin død, er undervejs:

"Allerede før Natasja tog til Jamaica var det planlagt, at "Release" fra 2005 skulle følges op af et internationalt album. Natasja indspillede sine vokaler færdig til deadline, og albummet er nu ved at være færdigproduceret."

Trods den tragiske omstændighed, at sangerinden, der døde ved en trafikulykke på Jamaica sidste år, ikke nåede at opleve den store anerkendelse, glæder manageren sig over successen:

"Det bringer naturligvis de positive begivenheder i et tragisk lys, at Natasja ikke er her til at tage del i sit livsværks succes, men det ville ikke være i nogens interesse at lade være med at udgive det."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA