Usømmelig omgang med hånddukke

Usømmelig omgang med hånddukke

Tove Los ”Disco Tits” har nu fået en musikvideo, der skider på den politiske korrekthed – endnu engang. Sangerinden snaver, har hæmningsløs sex og smasker en Sesame Street-lignende dukke lige i fjæset med en knytnæve.

Videoen starter i et tv-studie i karikeret 70'er-stil, der hører sig discotiden til. Tove Lo bliver interviewet af en tv-vært, der tilfældigvis er en dukke. Med sit dragende sovekammerlook og en befriende selvsikkerhed får hun værten overtalt til at skulke og tage med hende på roadtrip.

Den svenske sangerinde kalder selv arbejdet med musikvideoen både bizar og intens i et nyligt Instagramopslag. 

Tove Lo har begejstret både publikum og anmeldere de seneste år ved at ryste posen gevaldigt og vise, hvad en popsangerinde også kan være – en kvinde som er seksuel, rå og selvsikker. Tove Lo sætter en ære i at fremstå som et almindeligt menneske med alle de fejl og mangler, der hører til – hvilket er enormt forfriskende. Både fans og anmeldere hylder hende da også for det.

LÆS OGSÅ: Tove Lo gav Vega masser af Lady Wood

Hun er gået fra indie til kommerciel og fra teenage black indies til et meget bredere publikum. Hun har toppet Billboard-hitlisten med ”Habits (Stay High)” og turneret rigtig meget de seneste år, især i USA, hvor hun har delt scene med kæmpestjerner som Katy Perry, Taylor Swift, Madonna, Britney Spears og Rihanna.

Hun er tilmed en del af den svenske hitmager Max Martins sangskriverkolletiv Mr Cousins og har skrevet sange til kunstnere som Zara Larsson, Icona Pop og Ellie Goulding. 

Se den nye video her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA