x

L.O.C. til Århus og København

L.O.C. til Århus og København

Efter trilogien ”Dominologi”, ”Inkarneret” & ”Cassiopeia” og 500 live-shows samt et utal af guld- og platinplader barsler Liam O’Connor aka L.O.C. med et nyt album og i den anledning også med to nye koncerter.

Til maj optræder rapperen i Århus og København med to specialdesignede store shows. Det er første gang, at en dansk rapper spiller egne headliner-shows i både KB–Hallen og Scandinavian Congress Center, så der er lagt op til et par historiske koncerter med L.O.C.

Koncerterne finder sted i Scandinavian Congress Center, Århus – fredag den 9. maj og i KB-Hallen, København – lørdag den 10. maj, hvor man vil kunne opleve hits som ”Absinthe”, ”Undskyld”, ”Frk. Escobar” og ”Du Gør Mig”. L.O.C. lover også at have et par overraskelser i baghånden.

Billetsalget til koncerten i KB Hallen starter onsdag 16. januar følgende steder: billetlugen.dk – 70 26 32 67 samt Fona–butikker.

Billetsalget til koncerten i Scaninavian Congress Center starter onsdag 16. januar følgende steder: billetnet.dk – 70 15 65 65 samt posthuse og http://www.gaffabillet.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA