Nyhed

Sia er i tidligt julehumør

GAFFA.dk - Alt om musik

Ifølge kalenderen er det i dag Halloween, men i stedet for at klæde sig i et skræmmende kostume er Sia hoppet i indpakningspapiret og har udgivet sin første single fra det kommende album Everyday is Christmas.

”Santa’s Coming For Us” læner sig lyrisk en smule op ad klassikeren ”Santa Claus is Coming to Town” med linjer som: ”Send your letters off to Santa, baby / Tell him all your secret wishes too” og selvfølgelig tekstbidden ”Santa’s coming to town”.

Musikalsk er der dog ingen tvivl om, at det her er en original Sia-sang, og faktisk er samtlige sange fra den kommende plade, som udkommer den 17. november, originale, så Sia-fans kan glæde sig over ikke at skulle lægge øre til endnu en version af ”Santa Baby” eller ”All I Want for Christmas is You”.


LÆS OGSÅ: Sia udgiver juleplade

Albummet er lavet i samarbejde med stjerneproduceren Greg Kurstin, som har udtalt, at pladen kommer til at indholde både nogle sjove up-tempo julesange samt nogle klassiske Sia-ballader. "Santa's Coming For Us" hører i allerhøjeste grad under den første kategori, så hvis du er klar på at komme i lidt tidlig julestemning sammen med Sia, kan du høre den herunder.


 

ANNONCE