x

P6 BEAT rocker Koncerthuset offentliggør de tre næste navne

P6 BEAT rocker Koncerthuset offentliggør de tre næste navne

P6 Beat Rocker Koncerthuset 2018 har i dag annonceret de næste tre navne til arrangementet i januar, hvor Rests In Beats, Baby in Vain og Katinka nu slutter sig til line-uppet.

Arrangementet løber af stablen den 13. januar 2018 for sjette gang. Billetsalget startede onsdag den 11. oktober, og billetterne blev udsolgt på godt 30 minutter, men hele aftenen vil som vanligt blive sendt live i radioen for dem, som ikke var hurtige nok på tasterne.

De første tre navne til aftenens optrædener i Koncerthuset blev offentliggjort tilbage i slut-oktober og udgøres af Nelson Can, Velvet Volue og Lowly.

Baby in Vain

I 2013 talte alle om et nyt stærkt rock-trekløver med en gennemsnitsalder på 17 år, som rev publikum over, hver gang de optrådte live med deres opdaterede, men dog stadig støvede, 90’er-grungelyd. De tre venner Lola Hammerich, Andrea Thuesen og Benedicte Pierleoni dannede Baby in Vain tilbage i 2010. Dog skulle vi frem til 2017, før trioen følte, de var klar til at slippe debutalbummet fri, More Nothing. Ventetiden var dog det hele værd, og albummet opnåede seks stjerner fra GAFFAs anmelder, som beskrev albummet som ”ukontrolleret og vildt, drømmende og altomsluttende”.

Se musikvideoen til singlen ”Low Life” her:

Katinka

Da Katinka Bjerregaard sammen med sin producer Simon Ask Ladekarl først mødtes, var det med følelsen af, at de begge nu skulle til at prøve noget nyt – Katinkas digte skulle blive til sange, og Simons gyldne ører skulle producere dem. De første numre indspillede de i en lejlighed med støvsuger, kuglepenne og hårklips. Bandet, der ud over Katinka Bjerregaard og Simon Ask består af Marie Hageltorn og Tobias Pedersen, havde nok ikke tænkt, at det netop var den inderlige og helt utroligt nærværende lyd, der skulle lede dem til både at vinde KarriereKanonen i 2015, optræde foran Kronprinsparret samme år og give dem prisen "Årets Håb" til Steppeulven 2017.

Hør Katinkas nyudgivne julesang "De juleløses jul":

Rests in Beats

Det er et stærkt og nærværende kærestepar, der laver alternativ elektropop med international lyd under navnet Rest in Beats. De har allerede turneret landet tyndt, og i august vandt de KarriereKanonen efter at have lagt campingscenen ned på Smukfest – nu er det tid til, at P6 Beat Rocker får en smagsprøve også. Med en indtrængende og stærk stemme synger Rezwan Farmi op ad et virvar af samples og beats fremtryllet af Sebastian Rønde Thielke. Der er plads til både at nikke funky med nakken og lytte efter de poetiske tekster, på blandt andet nummeret ”Fugle kan dø”, der allerede er et stort undergrundshit.

Lyt til ”Fugle kan dø” her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA