x

Nas tæt på at blive droppet af Def Jam

Nas tæt på at blive droppet af Def Jam

Der har i de seneste måneder været stridigheder igang mellem Nas og hans pladeselskab Def Jam Records over titlen på rapperens kommende album.

Rapperen havde i første omgang planer om at kalde den kommende plade ”Nigga”, men da pladeselskabet stejlede over titlen, ændrede den kontroversielle rapper det til ”Nigger”.

Nas har ikke tænkt sig at give afkald på albumtitlen, og det har ført til, at Def Jam har besluttet at droppe ham som kunstner, hvis ikke han ændrer mening. En kilde fra Def Jam udtaler:

”Vi kan under ingen omstændigheder udgive et album med den titel. Mange forhandlere har allerede fortalt os direkte, at de ikke vil ligge inde med en plade med sådan en titel.

Nas' sidste plade solgte udmærket, men ikke godt nok til at han kan tillade sig at give sit pladeselskab sådan en hovedpine, som han gør. Hvis Nas ikke ændrer mening, bliver han droppet. Og det skal ikke vare for længe, før det går op for ham.”

Om Nas skal til at finde sig et nyt pladeselskab eller en ny albumtitel, vil tiden vise, men rapperens standhaftighed, hvad titlen angår, peger på det første.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA