x

MØ streamer livefremførelse af ny ep

MØ streamer livefremførelse af ny ep

MØ vil onsdag den 13. december klokken 16 streame en liveopførelse af sangene fra hendes nyligt udgivne ep When I Was Young via sin Facebook-side.

Sangene bliver dog ikke fremført i real time, da der er tale om en koncert, som har fundet sted på nuværende tidspunkt. Numrene er filmet i en biograf på Christiania under ledelse af Jonas Bang og under titlen Trust Me Baby Star. Lige nu befinder MØ sig i Canada, hvor hun indspiller nye sange, men hun er klar til en live Q&A med sine fans på sin Facebook-side umiddelbart efter koncerten.

Se med via linket ovenfor.

When I Was Young kom uden varsel i oktober og var MØs første samling af sange siden debutalbummet No Mythologies to Follow fra marts 2014. GAFFAs anmelder uddelte fire stjerner og skrev blandt andet:

"Teksterne kredser om rødder, minder, ulykkelig kærlighed og eskapisme og er hverken specielt velskrevne, originale eller det modsatte. De seks numre holder sig alle omkring den klassiske popsangs tre minutter, og samlet er 20 minutters MØ en passende dosis pop fra det danske verdensnavn, som forhåbentlig kan holde den internationale karriere kørende med When I Was Young – også selvom ep’en ikke indeholder et potentielt hit på niveau med ”Lean On” eller ”Cold Water”."

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af MØ: When I Was Young

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA