x

Musik i Lejet offentliggør de første otte navne

Musik i Lejet offentliggør de første otte navne

Tisvildelejes strandfestival Musik i Lejet har netop afsløret de første navne på plakaten: Jungle (UK), C.V. Jørgensen, J Hus (UK), Hayden James (AUS), Scarlet Pleasure, Analogik, Maximilian og Dagny (NO).

Det første hovednavn på plakaten er den London-baserede gruppe Jungle, som leverer moderne soul og funk. C.V. Jørgensen, der er tilbage på de danske livescener efter otte års pause, og til gengæld turnerer intensivt hele foråret og sommeren, kigger ligeledes forbi Musik i Lejet. Blandt de internationale navne finder man også den australske sanger og producer Hayden James, der fyrer op for sin housemusik. Den anmelderroste britiske sanger og rapper J Hus indtager scenen med en sammensmeltning af vestafrikansk popmusik, amerikansk trap og britisk grime, mens Norge er repræsenteret med popsangerinden Dagny.

Flere danske navne er på plakaten. Vinderne af årets lytterhit ved P3 Guld og de dobbelte Danish Music Awards 2017-vindere Scarlet Pleasure byder på pop og r&b, den kun 18-årige sanger, Maximilian, giver Musik i Lejet moderne soulpop, og Analogik garanterer alsidig musikalsk underholdning med Balkan-inspiration.

LÆS OGSÅ: Jack White offentliggør udgivelsesdato og albumdetaljer

Jungle har givet flere koncerter i Danmark, blandt andet på Train i 2015, hvor GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen uddelte fem stjerner og blandt andet skrev:

"Jungle bevæger sig i et bagland af gammel soul og funk iblandet ny-modernes electro-pop. Og de går ikke på kompromis, heller ikke på scenen, hvor der både er linet op til bassist, percussionist, synth, trommeslager, fantastisk kvindelig back-up-sanger og to veloplagte front-mænd, der både betjener synth, synger i kor og supplerer hinanden på lead-guitar." Læs hele anmeldelsen her.

Billetsalget til festivalen startede den 1. december, og alle billettyper blev udsolgt på få minutter.

Festivalen har i år 10-års jubilæum og afvikles den 19.-21. juli ved stranden i Tisvildeleje.

Musik i Lejet præsenterer hvert år omkring 40 koncerter med bands og dj’s fra både ind- og udland samt events og gastronomi.

Varm op med Jungles "Busy Earnin'" fra 2014:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA