x

Danske MATTIS udgiver mørk og fængende andensingle

Danske MATTIS udgiver mørk og fængende andensingle

Danske MATTIS udgiver nu sin anden single “The Chain”. MATTIS var aktuel på sidste års Spot Festival, hvor man kunne høre noget af det kommende materiale samt hans debutsingle “Loverboy”, som udkom i august 2017.

MATTIS er et dansk soloprojekt, der startede for en håndfuld år tilbage. Der er både elektroniske, soul- og rockelementer at spore i musikken, og den store mand, der er over to meter høj, ligger også inde med en stemme af de helt store og unikke af slagsen.

Singlen “The Chain” har længe været teaset på MATTIS’ Instagram. Der er i 2018 blevet udgivet tre videoer omkring skabelsen af nummeret som behind the scenes videoer. Der bliver blandt andet vist en video af sangeren, der indspiller det helt essentielle guitar-track til nummeret.Kunstneren har en fortid i punkrock-verdenen, hvor han har været en del af flere bands. Under hans eget navn er det dog popmusikken, der udforskes, men han bringer noget mørkt og dystert med sig i sin helt egen stil. Der er noget råt, nordisk og ærligt over toner og vokaler såvel som tematikkerne, og det tyder alt i alt på en succesfuld solokarriere for MATTIS.

LÆS OGSÅ: Kom med danske Mattis på tour med Dúné

MATTIS var på turné med Dúné tilbage i 2015, hvilket blev det helt store startskud for hans solo-projekt. Hans egen officielle debutkoncert blev på Spot Festival 2016, hvor han endnu ikke havde udgivet noget officielt materiale. 

Hans første single "Lover Boy" var P3's uundgåelige, og du kan se musikvideoen dertil nedenfor. "The Chain" har endnu ikke nogen musikvideo, og MATTIS har startet en kickstarter-kampagne, for at den nye single også kan blive til endnu en æstetisk flot musikvideo fra hans side. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA