x

GAFFA dækker Stones-pressemøde

GAFFA dækker Stones-pressemøde

I aften åbner filmfestivalen i Berlin, hvor der som altid vil blive uddelt Guld- og Sølvbjørne, men filmen, der åbner programmet er ikke med i de forskellige konkurrencer.

Der er tale om koncertfilmen "Shine A Light", og i den forbindelse havde instruktøren Martin Scorsese og Rolling Stones indkaldt til pressemøde, et kald, der var tæt på tusind journalister, der havde hørt.

Det lykkedes dog alligevel GAFFA at komme med og også at få stillet Martin Scorsese et enkelt spørgsmål. Hvordan det gik, kan man læse om i en længere reportage fra pressemødet, hvor vi også kan rapportere om, hvad der fik Jagger, Richards, Wood og Watts til at lave filmen, samt hvordan deres forhold er til Scorsese.

Filmen har sin verdenspremiere i aften klokken 21:00 i Berlin, og umiddelbart efter filmens afslutning vil man her på GAFFA.dk kunne læse en anmeldelse af filmen.

Berlin International Film Festival afvikles i dagene 7.-17. februar, og har ud over Stones-filmen også musikalske film om Patti Smith, Gorillaz og Crosby, Stills, Nash & Young på programmet.

"Shine A Light" har dansk biografpremiere 11. april 2008.

 

Reportage: Shine A Light-pressemøde


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA