x

Soleima drager på Danmarksturné

Soleima drager på Danmarksturné

Efter at have solgt vel ud af billetterne til sine tre koncerter i december, hvor både Lille Vega i København og Atlas i Aarhus var udsolgt, annoncerer danske Soleima nu seks nye koncerter til september.

Soleima har de sidste par år været at finde på Spot Festival og har startet 2018 med at udgive singlen “Low Life”. I 2017 udgav hun minialbummet NO. 14, der indeholdt flere slagkraftige sange som “Cracks” og “Breathe” ft. Hoodboi, der skabte både national og international interesse for sangerinden. Albummet genudgav også flere af Soleimas første projekter, blandt andet sangen “Wasted”, der originalt udkom som single tilbage i 2016.

LÆS OGSÅ: Danmark har fået sig en elektronisk prinsesse, (anmeldelse af Soleima til Distortion 2017)

Soleimas tekstunivers kan tit omhandle tunge emner, men sammen med hendes særegne og unikke vokal bliver helheden nærværende og vedkommende. Det er blevet til nomineringer til både P3 Guld, Danish Music Awards, GAFFA-Prisen og Steppeulven, og hun vandt P3 Gulds Talentpris for singlen “Paper”. 

Hun blev af GAFFA spået til at blive et af de store nye navne på den danske musikscene i 2017, og det er helt sikkert en spådom, der er blevet opfyldt for Sarah Mariegaard. Før Soleima-projektet var Mariegaard en del af gruppen Flødeklinikken, men valgte altså at forfølge en solokarriere med organisk elektronisk popmusik med inspiration fra funk og soul – hun kalder selv genren hos Soleima for "garage-pop".

Se Soleima live fra GAFFA-Prisen i Odeon i Odense i marts 2017: 
Billetterne er i salg, og de seks koncertdatoer er som følger:

Posten, Odense: 20. september

Walthers, Skanderborg: 21. september

Voxhall, Aarhus: 22. september

Studenterhuset, Aalborg: 27. september

Godset, Kolding: 28. september

Store Vega, København: 29. september 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA