Nyhed

Mand planlagde at kidnappe Lana Del Rey

GAFFA.dk - Alt om musik

En mand blev i fredags anholdt i Orlando for at have stalket og planlagt at kidnappe "Summertime Sadness"-sangerinden Lana Del Rey – det skriver Pitchfork. 

Sangerindens fans har forståeligt været foruroligede over nyheden, hvilket har ledt Del Rey til at sende en besked ud på Twitter om episoden: “Hey kiddos” skriver hun, “Jeg har det fint, tak for beskederne.” Manden kom aldrig i kontakt med Del Rey, da politiet satte en stopper for ham, inden det nåede så langt.

Den arresterede var 43-årige Michael Hunt, der blev sigtet for både stalking og at have planlagt kidnapning med et våben. Det var ud fra online beskeder fra Hunt, der truede Del Rey, at man fandt frem til gerningsmanden. Denne havde en kniv på sig og var på vej ind til koncerten med kunstneren. Se politiet i Orlandos udmelding om hændelsen nedenfor.

 






LÆS OGSÅ: Lana Del Rey udforsker nye afkroge af sit eget univers på formfuldendt femmer

Den 32-årige Lana Del Rey er på turné i hjemlandet USA og aktuel med hitlistenummeret “God Save Our Young Blood”, som hun har lavet sammen med BØRNS. “Dream pop” er måske den bedste betegnelse for hendes musik-genre, der både er bevægende og til tider melankolsk. Hun udgav i 2017 albummet Lust For Life og fik sit gennembrud i 2011 med sangen "Video Games". Hun fik også et stort hit med sangen "Young And Beautiful", der var med i Leonardo DiCaprio-filmen The Great Gatsby fra 2013.

ANNONCE