x

Tivoli Friheden klar med det fulde program til Fed Fredag

Tivoli Friheden klar med det fulde program til Fed Fredag

De sidste navne, der bliver tilføjet Fed Fredag-plakaten består af Karl William, Hjalmer, Kesi, The Minds of 99 og Marie Key. Det giver i alt 21 koncerter, som man kan opleve i løbet af en stjernespækket sommer hos Tivoli Friheden.

Karl William
og Hjalmer går på scenen i Tivoli Friheden samme aften med hver sin koncert. Det er første gang, at Hjalmer præsenterer publikum for sin singer/songwriter-pop på scenen i Tivoli Friheden, imens Karl William med sin karakteristiske stemme, dansksprogede tekster og let melankolske r&b-pop også gav koncert til Fed Fredag i 2017.

Det bliver også første gang, at publikum kan møde det danske, GAFFA-Prisen-nominerede rockband The Minds of 99 samt rapperen Kesi i Tivoli Friheden, mens singer-songwriteren Marie Key er genganger.

LÆS OGSÅ: GAFFA-Prisen: Og de nominerede er...

Karl William udgav i november sidste år sin single “Om igen”. Han debuterede i 2014 med ep’en Døende og vandt med albummet Placebo fra 2015 P3-talentet prisen ved P3 Guld. Han fortsatte sin opadgående karriere med at vinde samme begivenheds hovedpris året efter, hvor han var aktuel med ep’en Livet.Om Hjalmer siger GAFFAs anmelder: "Det er sjældent, man ser unge mænd med talentet på rette sted. Popmusik bliver så hurtigt til noget forfærdelig mekanisk noget, der er blankpoleret og klædt i guld og med marketingmaskinen uden på skjorten. Med Hjalmer lyder det immervæk, som om der er noget refleksion bag sangene, selvom de for det meste handler om at finde sammen med en pige, mens man er i forskellige sindstilstande."The Minds Of 99
er aktuelle med deres ep Solkongen Del 1, der fik fem stjerner af GAFFAs anmelder, som siger: "Trods interne kriser eller hvad der har gået dem på, har bandet på ingen måde tabt energi eller niveau. Men man fornemmer ligefrem en ny begyndelse, der slår igennem både musikalsk og tekstmæssigt."

Efterfølgeren til den aktuelle ep udkommer 23. februar. The Minds of 99 er også aktuelle til dette års GAFFA-Prisen, der finder sted den 22. februar 2018 i Odeon i Odense, og hvor gruppen også er nomineret til tre priser. Du kan købe billetter til GAFFA-Prisen her.  Det fulde program til Fed Fredag ser altså således ud: Lars Lilholt Band, Magtens Korridorer, Alex Vargas, L.O.C., Carpark North, Saveus, Patrick Dorgan, Burhan G, Scarlet Pleasure, Joey Moe, Stine Bramsen, Christopher, Johnny Madsen, Danser Med Drenge, Poul Krebs, Mads Langer, Sivas og Hugo Helmig. De enkelte spilledage bliver offentliggjort senere.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA